Rally DTH

Het was in de late zaterdagmiddag toen negen auto’s zich verzamelden op een parkeerplaats in Osen/Heel. De geur van benzine hing in de lucht, en de motoren ronkten vol spanning. Het was geen gewone dag voor deze auto’s; het was de dag van de grote rally georganiseerd door het legendarische duo Rob en Robert, beter bekend als “Rob² Rally”.

De deelnemers waren allemaal leden van DTH. Van glanzende sportwagens, busjes tot robuuste terreinwagens, elk voertuig stond te trappelen om de route te verkennen die de organisatoren hadden uitgestippeld. De spanning was voelbaar terwijl de deelnemers hun routeboeken controleerden en elkaar begroetten met een mix van opwinding en competitieve geestdrift.

De route leidde de auto’s door pittoreske dorpjes, glooiende heuvels en kronkelende wegen. Onderweg werden ze uitgedaagd met diverse opdrachten, vragen over herkenningspunten, namen en jaartallen. Het was een test van vaardigheid, navigatie en teamwork.

Na 1.5 uur van avontuur bereikten de auto’s hun eindbestemming: het gezellige Café Oppe Linj in Heel. De geur van de chili con carne vulde de lucht. Het was tijd voor de beloning waar iedereen naar had uitgekeken.

In het café werden de deelnemers begroet door Rob en Robert, die trots toekeken hoe hun rally tot een succesvol einde kwam. De sfeer in het café was warm en uitgelaten, met gelach en verhalen die werden gedeeld over de uitdagende momenten op de route. Het echte hoogtepunt van de dag stond op het menu: heerlijke chili con carne.

Terwijl de deelnemers genoten van hun welverdiende maaltijd, werden herinneringen gedeeld. De verhalen van die dag zouden nog lang worden verteld. De Rob² Rally zou de geschiedenis ingaan als een onvergetelijk avontuur dat niet alleen over auto’s ging maar ook over duiken en het gezellig samen zijn. Cafe Oppe Linj bedankt voor het heerlijke eten.

Organisatie bedankt!