Nachtduik in Oss in de Geffelseplas

Om 19:00 verzamelen we bij de Mc Donalds in Nederweert.

We rijden gezamenlijk naar de plas in Oss er is weinig verkeer op de weg en zijn dan ook om stipt 20:00 uur bij de plas.

Nadat de poort voor ons wordt geopend kunnen we doorrijden tot achteraan. Hier kunnen we dan ook gelijk beginnen met omkleden. De schijnwerpers die zijn meegebracht zijn wel handig want het is er pikkedonker. Na de briefing door Robbert. Kunnen we in buddyparen het water in. Sandra en Paul, Robbert en Rob, Marianne- Bart en Merijn en Jorn en Harm. Tijdens het te water gaan worden we ondersteund door een aantal toeschouwers.

De duik is een mooie rustige duik met veel kreeftjes en kleine snoekjes. Het groen is mooi om te zien. De lichtbundels van de zaklampen schijnen mooi door het water. Na een uur is het genoeg en komen de buddyparen weer één voor één terug op de afgesproken plek. Jan is al begonnen met het warm maken van de knakworstjes. Broodjes worden gesneden en de koffie is ook al klaar. Na het omkleden worden we dan ook getrakteerd op diverse lekkernijen. Het absolute hoogtepunt is de cake van Sandra. De de-briefing wordt netjes door Robbert gedaan!

EC weer bedankt voor de organisatie van dit evenement.