Lieve duik- vrienden en vriendinnen,

2020 is bijna voorbij. Een jaar dat we allemaal nooit meer zullen vergeten. Een jaar dat begon in de wetenschap dat we met z’n allen veel duikplezier zouden gaan beleven, zwembadtrainingen bijwonen, zaterdagavonden gezellig met elkaar doorbrengen en leuke evenementen organiseren en bijwonen.

Na die mooie start in januari, kwam in maart COVID-19.

Er volgde een tijd van lockdown, beperkingen, mensen die ziek werden en erger.

Ook een tijd van aanpassen, 1,5 meter uit elkaar en na het zwemmen, niet douchen en naar huis. De EC kreeg nauwelijks de kans om iets te organiseren. Het zwembad gesloten en weer open en nu weer dicht.

Al met al een roerig jaar waarin ook wij van jullie gevraagd hebben om aanpassingen te doen. De corona-proef zwem- en duiktrainingen waren een uitdaging maar werd door een aantal mensen wel aangegrepen nog met onze hobby bezig te kunnen zijn. Anderen hebben de keuze gemaakt dit even niet te doen, waarvoor alle begrip.

Al met al hebben jullie nog heel wat trainingen gegeven en bijgewoond, en jullie aangepast aan de situatie. Mijn oprechte dank hiervoor.

Ondertussen zijn we 9 maanden verder en hebben we ons leven aan COVID aangepast. Maar, we zijn er niet aan gewend. We missen persoonlijk contact, we willen graag samen met onze hobby bezig zijn. En privé willen we zo graag met mensen samenkomen en weer onbezorgd kunnen genieten van al die dingen die momenteel niet mogelijk zijn.

Ik ga ervan uit dat we komend jaar Corona onder controle krijgen en weer samen kunnen gaan genieten zoals we dat het liefst zouden willen.

Ik kijk er in elk geval naar uit jullie weer te zien, bij de Laco, op een evenement of ergens aan de waterkant.

Stay Safe / Fijne feestdagen / Een gelukkig en gezond 2021

Jos Mestrom,